fbpx

Hos Butik Lille Spejl har vi altid et stort udvalg af konfirmationskjoler fra Oktober til Marts. Men d. 1 December er den sidste dato hvor der kan bestilles nye kjoler hjem, og herefter, er det hvad der er tilbage. Vi sørger dog altid for, at der er en masse kjoler hjemme i butikken fra str. 28 til 52 🙂

Vi er Lolland/Falsters førende konfirmationsbutik, hvilket vi ligger en stor ære i. Vi starter også altid konfirmationssæsonen ud, med 1 stor konfirmationsaften hvor den kommende konfirmand kan få en masse ideer og inspiration, samt modeshow – Hvis du vil sikre dig billet for sæson 2021, kan du allerede nu skrive dig op ventelisten til release af billetterne. SMS på 71117776.

Book tid til at prøve konfirmationskjoler

Det er ganske gratis. Én af vores professionelle hjælpere, hjælper hele vejen, så vi kan finde den perfekte kjole til dig.

SMS eller Ring på

71117776

Find os

Vores lille hyggelige butik ligger lige i midten af gågaden i Nykøbing Falster. Ved første øjeblik, ligner det ikke at der er konfirmtionskjoler, men når du kommer om til vores prøverum, hænger der små 100 forskellige kjoler.

Adressen er:

Jernbanegade 8a, 4800 Nykøbing Falster.