fbpx

Konfirmationskjoler

Konfirmationskjoler lige i hjertet i Nykøbing Falster. Butikken er placeret midt i gågaden, lige over for hunkemøller. Der er gode parkeringsmuligheder, som gør at det er lige til, for dig og din familie at komme over og se på konfirmationskjoler.

Vi har siden vi startede med at have konfirmationskjoler, haft mærket Luxux, som er designeren Anne der står bag. Hun er vanvittig skarp til at designe, med fokus på den enkelte konfirmand. Der laves derfor konfirmationskjoler i størrelserne 28 til 56 . Det betyder altså, at lige gyldig højde og drøjde, så kan man finde sin konfirmationskjole hos mig, i Butik Lille Spejl. Der kan ligeledes ligge 10 cm på i højden mod et tillæg på 150 kr.

Hvorfor vælge konfirmationskjole hos os?

Det skal I, fordi, at jeg, Pernille Indehaver af butikken, går op i hver eneste konfirmand. Det er SÅ vigtigt for mig, at det er konfirmanden der bliver hørt. Jeg anbefaler derfor ikke at komme for mange til en prøvning, da vi oplever at konfirmanden kan have meget svært ved at finde netop DEN kjole hun ønsker, og ikke venindens eller en 3. som er med. Det kender vi som voksne desværre også til, at hvis vi har veninder med ude på shopping, så kan det desværre godt være deres ønsker der skinner igennem på ens køb.

Jeg har personale som KUN er til der for dig, det har jeg valgt, så der er fokus på konfirmanden, og der kan blive prøvet de kjoler hun har behov for at få brugt. Vi oplever ofte at de kommer ind med 1 ide og går derfra med noget helt andet.

Der bliver sat små 3 kvarter af, til hver enkelte.

Se vores facebook side hvor vi har billeder af pigerne der er konfirmeret de forgående år. https://www.facebook.com/Lillespejlkonfirmation/

Konfirmationsaften for pigerne 2021

Sæsonen for konfirmationskjolerne for 2021 starter i oktober, hvor vi d. 6 oktober holder en konfirmations aften for pigerne der skal konfirmeres i 2021 . Billetterne kan købes på ticket master lige her: https://www.ticketmaster.dk/event/konfirmand-2021-for-pigerne-laes-info-for-kob-billetter/481545

Ring eller SMS mig på 71 11 77 76 ved spørgsmål eller bookning af tid.

Kærlig hilsen

Pernille fra Butik Lille Spejl

Hos Butik Lille Spejl har vi altid et stort udvalg af konfirmationskjoler fra Oktober til Marts. Men d. 1 December er den sidste dato hvor der kan bestilles nye kjoler hjem, og herefter, er det hvad der er tilbage. Vi sørger dog altid for, at der er en masse kjoler hjemme i butikken fra str. 28 til 52 🙂

Vi er Lolland/Falsters førende konfirmationsbutik, hvilket vi ligger en stor ære i.

Book tid til at prøve konfirmationskjoler

Det er ganske gratis. Én af vores professionelle hjælpere, hjælper hele vejen, så vi kan finde den perfekte kjole til dig.

SMS eller Ring på

71117776

Find os

Vores lille hyggelige butik ligger lige i midten af gågaden i Nykøbing Falster. Ved første øjeblik, ligner det ikke at der er konfirmtionskjoler, men når du kommer om til vores prøverum, hænger der små 100 forskellige kjoler.

Adressen er:

Jernbanegade 8a, 4800 Nykøbing Falster.