fbpx

Zhenzi & DNY

Zhenzi og DNY er til dig, der er str 42 til 56 og til dig, der virkelig godt kan lide gode priser og fantastisk pasform.

De formår gang på gang at præstere med lækre styles som virkelig sparker *** .

DNY’s Jeans de er ikke til at spøge med.. De er godt med stræk, og går lidt højere end midt waist. De har lavet “Snørre ind” effekt i livet. Dvs. Ligesom med børnenes bukser, så sidder der en knap hvor du kan gøre bukserne mindre i livet. Helt seriøst, det er GENIALT! Vi har dem hjemme lige nu i sort og jeans farvet. De har lommer foran og bagtil, og de har formået at sætte lommerne, så man ikke får hænge numse.. Jaa. den er god nok. lommernes placering er VIGTIG!

DNY’s Kjoler samt overdele har ligeledes nogle rigtigt lækre pasforme, hvor der er fuld fokus på kvinden – altså. Det er kvinden der skal passe tøjet og ikke omvendt. Du skal derfor ikke være bange for at prøve deres styles af, for ærligt, de gør dælme noget godt.

Zhenzi

ZHENZI s priser og kvalitet, er lige til at falde bag over. De er tidsløse og sørger for at have fingeren på pulsen. Jeg hører meget ofte fra jer kunder at I ikke ønsker at det skal blive teltet ELLER konet – og jeg hører jer fuldstændigt. For selvom at vi fylder lidt på side benene, så skal vi så sandlig da ikke se hverken større ud eller kedelig. GLEM det!

Jeg køber altid ind, så du kan dresse det op og ned. Dette mærke, Zhenzi er skarpe til at lave det hele, så vi netop kan kombinere det hele.

På denne webshop, finder du IKKE tøj, der ville ønske du var 10 år yngre, men faktisk tøj som gør, at du ELSKER din alder OG dine former. For om man er en størrelse 34 til eller 56, så har vi allesammen noget vi ikke er fan ved, ved vores kroppe.. Min opgave er så “bare” at have netop det tøj som passer dig og DIN krop. Jeg ser det faktisk som min fornemmeste opgave 🙂

Zhenzi og DNY er virkelig to mærker som jeg så absolut kan stå inde for, da de formår at have alle de værdier som jeg mener er vigtige.