fbpx

Denim Hunter

Denim Hunter er til dig der ikke går ned på kvalitet og pasform. De formår gang på gang at lave nogle fede styles som passer til højde og drøjde. Vi har 2 af deres jeans modeller: Curved og Custom.

Curved er til dig, som oplever at du svejer bag til, du kan typisk få en lille knytnæve bag på eller du skal tage en størrelse større OG bruge bælte. Med Curved skal du ikke bekymre dig om bælter eller svej bag på. De sidder nemlig flot til, og er lavet en smule højere end normalt, også går de ind i livet. Derved får du en fantastisk lækker pasform og en buks der ikke falder nogen steder. GENIALT.

Custom modellen er til dig, som går mere “op og ned” ELLER har de der famøse side håndtag (jeg kalder dem for kage håndtag, men kært barn mange navne) De er enten i normal højde som er midt waist, ELLER high waist. Den sidste nævnte er til dig der godt kan lide at bukserne liige kommer op over siderne.

Jeans’ene fra Denim Hunter har stort set ALTID stræk i sig. .Så de sidder altså flot til dine ben og numse. Win win. OG vi kan trække vejret. Det er dog vigtigt, at når du køber jeans, at de sidder til, da de kommer til at give sig i livet. Og ærligt, det er træls med bukser som bliver løse.

Strik, bluser og toppe har Denim Hunter også ret godt styr på. De er aldrig bange for at give den gas med farver og mønstre. Så det er altså et mærke, hvor du vil være lidt mere “modig” i forhold til overdel.

Jeg håber du finder hvad du søger på denne webshop http://www.butiklillespejl.dk ellers er du ALTID velkommen til at kontakte mig på 71 11 77 76 da engang i mellem har nogle andre vare i den fysiske butik. Find os i Jernbanegade 8a, 4800 Nykøbing Falster