fbpx

Blazer eller kimono til enhver lejlighed

Blazer & Kimono ; Kender du det, at du står og er på vej ud af døren, på vej til arbejde, ud og besøge nogle venner, fest eller måske noget helt 6. OG du lige står og mangler noget at tage over dig. Det skal ikke være for varmt, men du gider heller ikke sidde og fryse. SÅ er du kommet til den helt rigtige side

På denne side, finder du blazere i alverdens farver og mønstre og ikke mindst kimonoer. De er nøje udvalgt efter kvalitet og pasform.

Blazerene vil typisk være fra mærket ICHI, da de er, uden at overdrive, nogle af de bedste der er lavet på marked. Okay.. Jeg har naturligvis ikke prøvet ALLE blazere i verdenen, MEN.. De her er dælme gode! De er ganiale, da du kan bruge dem til hverdag og fest. De kan bruges til kjoler (https://butiklillespejl.dk/kjoler/ ) Bukser (https://butiklillespejl.dk/bukser-og-jeans/) .

Sammensætning : 74% Polyester, 22% Viskose,-% Elasthan Det vil altså sige, med denne sammensætning af materialer, at den bliver blød og lækker. Du kan vaske den på 30 grader, også kan du hænge den op på en bøjle bagefter og tørre. Så har du en blazer, der ser HELT ny ud igen. Den bliver naturligvis også træt på et tidspunkt, men du har den i lang tid. Prisen er 400,- når den er ens farvet og 500,- ved mønster.

Kimono‘erne er også altid et hit, de kommer fra alle mine mærker. Når de kommer fra mærket Costamani, så kan du være sikker på, at den kan “mere” end at være en kimono. Prepair’s kimonoer, er ofte meget stilede, og med kant, de er også vanvittige lækre, når de har dem ude. Derudover, så laver ICHI også virkelig fine styles, med forskellige længder.

Jeg håber du finder noget herinde, du vil blive glad for.