fbpx

Accessories – Sko, tasker smykker og meget mere..

Accessories Lige til dig, når du skal pifte dit outfit op, så er det genialt med nogle accessories da de altid kan lige det der ekstra.

Vi har altid nogle lækre styles på webshoppen og i butikken som ligger i Nykøbing Falster. Jeg køber ind, så det matcher tidens trends og farver. Jeg køber altid mærker som jeg kan stå inde for, i forhold til kvalitet. Det er nemlig vigtigt for mig, at det er noget der holder og er rart at have på eller har et lækkert look.

Du er altid velkommen til at kontakte butikken på 71117776 hvis der er noget specifikt du søger. Da vi ikke altid har de samme varer på webshoppen og i butikken – men jeg siger efter at have det.

De mærker som du vil finde på siden er typisk ICHI´s. De er dygtige til at levere nogle rigtigt lækre varer til ikke mindst, nogle gode priser. De er gode til at lave nogle styles som matcher det hele, og til tider laver de noget ” vildt”. Jeg er nemlig selv ret vild med at at dresse mit outfit op med noget crazy.

Jeg kender selv, når jeg skal ud af døren, og lige står og mangler en taske, eller værst; et halstørklæde! Så jeg handler altid ind til at der er noget der matcher til årstiderne, og i noget lækkert materiale. Accessories kan være så meget, og derfor er denne side en blandet landhandel af forskellige lækre vare og styles. Jeg ved godt at det kan være svært at beslutte sig, da det faktisk er meget rart lige at mærke på varene først, men kan love dig, du bliver ikke skuffet. Fx med halstørklæder, så køber jeg aldrig dem ind, som er lige så ru, som en fisk. Niks, det er lækkert blødt.
jeg håber du finder noget lækkert her på siden, og ellers kan du altid få inspiration på vores facebook side, hvor jeg ofte ligger billeder op, med det på. https://www.facebook.com/butiklillespejl/